Vind Peter Nygaards nye bog her på BMF1

Peter Nygaard udsendte bogen Formel 1 – Fra A-Z op til dette års belgiske grand prix. Bil Magasinet Formel 1 har fået doneret to bøger til en konkurrence, så du kan læse dette underholdende skriv.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 15/9 2014 klokken 19:09

Da Kevin Magnussen blev annonceret som Formel 1-kører skete der nærmest en hel revolution i Danmark. Pludselig var alle på fornavn med Kevin Magnussen, rejseselskaberne blev overrendt, fordi muligheden for at se en dansker i Formel 1 var for svær at forbigå, og antallet af seere (og læsere) blev mangedoblet.

Mange af de nye fans har måske ikke den baggrundsviden og den ekspertise, som mange af vores læsere har, og det har Peter Nygaard gjort noget ved. I sin bog kommer han fra A til Z, så nye seere får fyldt op på deres viden.

Der er også lidt til os erfarne rotter, og man er som altid med en Peter Nygaard-bog godt underholdt. Du har nu chancen for at vinde et eksemplar her på Bil Magasinet Formel 1.

Det kræver to ting. Du skal være medlem af vores facebookgruppe BMF1, og så skal du svare på, om Kevin Magnussen bliver straffet i Singapore. Send dit svar til konkurrence@bmf1.dk senest på lørdag den 20. september.

Bogen er udkommet på forlaget People’s Press, og kan købes i løssalg i assorterede boghandlere.

BMF1 takker Louise fra People’s Press for de to konkurrenceeksemplarer.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes opruster Schumacher kommer hjem »