• Forside

Bridgestone fortsætter hvor de slap

Efter en overbevisende indsats I USA er Bridgestone klar til at tage udfordringen op med den franske asfalt på Magny-Cours og dermed udfordre Michelin på fabrikkens hjemmebane.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2006 klokken 13:07

”Det resultat Ferrari gav os i USA, har givet os en rigtig god chance for at kæmpe om mesterskabet,” lyder det fra Bridgestones motorsports direktør, Hiroshi Yasukawa.

”Dette, sammenholdt med den optur vi har oplevet hos Toyota, betyder at det hele ser rigtigt spændende ud for os,” tilføjede han.

Bridgestone har sendt omkring 1.200 dæk til Frankrig, sendt fra deres fabrik i Kodaira, der ligger tæt på Tokio i Japan.

Med 7 sæt tørvejrs dæk, 4 sæt regnvejrs dæk og 3 sæt ekstreme regnvejrs dæk til hver pilot i Formel 1 feltet, sammenholdt med flere Bridgestone hold, er det ikke nogen lille opgave at få logistikken til at gå op i en højere enhed.

”Der er en stor udfordring for dækkene, når vi kører på Magny-Cours,” kom det fra den japanske direktør.

”Overfladen har ikke megen grip, men er alligevel meget hård mod dækkene. Yderligere bliver asfalten hurtig meget varm, da den er meget sort, hvis solen er fremme, hvilket giver stor sandsynlighed for at dækkene danner blister og bliver svære et køre med.”

Men når det er sagt, er Bridgestone ifølge Yasukawa, klar til at udfordre Michelin på deres hjemmebane og fortrøstningsfulde forud for løbet, som de forventer Ferrari vil vinde.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER