• Forside

Alonso: ”Jeg vinder på Magny-Cours!”

Efter en meget skuffende placering som nummer 5 på Indianapolis banen i USA, melder Fernando Alonso sig igen klar til at vinde løb. Forspringet til Schumacher er nu nede på 19 point.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/7 2006 klokken 14:07

Alonso er sikker på, at han og Renault vil være svære at slå, når det franske hold, med franske dæk indtager den franske bane - en bane som Renault tilmed vandt det første løb på for 100 år siden.

”At vinde dette løb i år, hvor banen bliver 100 år, vil være helt specielt og noget jeg meget gerne vil give Renault,” siger verdensmesteren, der tror på, at resultatet i USA var en undtagelse, frem for regelen for de kommende løb.

”Vi havde 25 point forspring til Michael Schumacher inden Indy, hvilket de fleste mente betød, at verdensmesterskabet nærmest var sikkert,” kom det fra spanieren. ”Nu har vi 19 point til dem, men det ændrer ikke på situationen.”

”Vi ønsker at fortsætte udbygningen af vores forspring. Indtil nu, er Indy det eneste løb hvor jeg ikke er blevet nummer et eller to, så hvorfor skulle det ændre sig?,” lyder det fra Alonso, der er sikker på, at Renault med Michelin dæk, passer bedre til Magny-Cours end Ferrari med Bridgestone dæk, hvorfor alt andet end en sejr i Frankrig vil være en skuffelse.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER