Nyt om Bianchi (update)

Nyt i forhold til Bianchis uheld. Senest opdateret: 23:00

Jules Bianchi . Copyright Marussia F1

Af: Nadia Enevoldsen (ne@bmf1.dk) d. 5/10 2014 klokken 10:10

10:18: Seneste melding lyder, at Bianchi er blevet kørt, ikke fløjet til hospitalet. Han var efter sigende IKKE ved bevidsthed under transporten.

10:25: Der meddeles om alvorlige kvæstelser fra Mika Salo, FIA. De har valgt at tage ham direkte til hospitalet fordi han kræver en hurtig, direkte behandling.

10:50: Billeder af Bianchis bil viser, at den har været fastklemt under traktoren, og Bianchi måtte blive skåret fri for at komme ud af bilen. Sidstnævnte er dog grundet sikkerhedsmæssige foranstaltninger i forhold til eventuelle skader.

11:25: Nico Rosberg udtaler, at de øvrige kørere er blevet informeret om, at situationen er meget, meget alvorlig.

11:40 Mika Salo, FIA, udtaler at Bianchi har fået et alvorligt slag direkte i hovedet under uheldet.

13:40: FIA meddeler, at Bianchi har pådraget sig alvorlige hovedskader, og at han i øjeblikket befinder sig på operationsbordet. Hans tilstand betegnes som meget kritisk.

17:08: Operationen er overstået, og lige nu må vi bare vente. Bianchis far siger, at der går mindst 24 timer, før vi ved, om operationen har været en succes.

Her til aften er der meldinger om, at Bianchi på nuværende tidspunkt selv er i stand til at trække vejret, og at han indtil videre er OK, omstændighederne taget i betragtning.

22:10: Meldinger fra en talsmand på hospitalet siger, at Bianchi igen skal på operationsbordet for at stoppe farlige blødninger.

6. oktober 09:27: Der kommer fortsat ikke mange udmeldinger fra Mie General Hospital, men seneste update på Bianchis tilstand lyder på, at franskmanden var på operationsbordet i 3 timer i går efter hans voldsomme ulykke. Det forlyder endvidere, at han ikke blev opereret to gange, men blot én gang. Ifølge Skysport er han desuden ikke i stand til at trække vejret på egen hånd, på trods af rygter om det modsatte. Bianchi er dermed stadig afhængig af en respirator, og hans tilstand er fortsat kritisk.

Vi fortsætter opdateringen senere her.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Japans GP, løbsresumé: Hamilton vinder sort løb på Klumme: Japans GP – Dagen Derpå »