Caterham ser ud til at misse de næste 2 løb

Som vi tidligere har berettet om, er Caterham i store vanskeligheder, efter at et salg er gået i vasken. Nu tyder alt på, at teamet ikke stiller til start i minimum de næste 2 løb.

Julian Leal . Copyright Caterham F1

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 25/10 2014 klokken 08:10

I en pressemeddelelse fortæller Caterham, at man endnu ikke har truffet en endelig beslutning omkring sin deltagelse i de kommende løb, men at man nu har modtaget en officiel dispensation til at udeblive fra løbene i USA og Brasilien. Med teamets nuværende situation, hvor kaos nok er den mest dækkende betegnelse, in mente, anser vi det ikke for videre sandsynligt, at vi får de grønne racere til start foreløbig.

Kamui Kobayashi. Copyright Caterham F1

Pressemeddelelsen lyder: ”I en telefonsamtale i dag (fredag, red.) mellem Finbarr O’Connell og Bernie Ecclestone, indvilgede Mr. Ecclestone i at støtte ledelsen i deres ønske om at sælge Formel 1 teamet til en part med tilstrækkelig finansiel styrke til at føre teamet videre ud i fremtiden.
Mr. Ecclestone indvilgede ligeledes i at give dispensation til Caterham F1 til om nødvendigt at udeblive fra USAs og Brasiliens Grand Prix med håb om at en ny ejer vil have mulighed for at stille til start i Abu Dhabis Grand Prix.”

Ifølge Caterham selv giver dette den fornødne ro til at koncentrere kræfterne om at få gennemført et salg. Teamet hævder at have flere interesserede købere i tale, og man håber at have en aftale på plads indenfor få uger.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher i bedring Status quo hos Lotus? »