Status quo hos Lotus?

Kørerkabalen til 2015 er endnu et stykke fra at være komplet, og Lotus er et af de teams, hvor kørerne endnu ikke er blevet bekræftet. Teamet tror dog selv på, at de fortsætter med det samme lineup som i år.

Romain Grosjean Japans Grand Prix 2012 . Copyright Lotus

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 25/10 2014 klokken 08:10

Lotus har haft en miserabel sæson i år, og det har fået mange til at spekulere i, at Romain Grosjean ville søge andre græsgange i 2015. Franskmanden anses af mange som et af de større talenter på gridden, og han har da også selv udtrykt sig kritisk om teamets performance i løbet af indeværende sæson.

Siden offentliggørelsen af Lotus’ aftale om at køre med Mercedes motorer i 2015, har Grosjean dog ytret sig knap så negativt, og Lotus’ teamejer Gerard Lopez er sikker på, at han næste år vil kunne råde over de samme kørere som i år.

Gerard Lopez og Romain Grosjean. Copyright Lotus F1

”Jeg forventer ingen ændringer. Romain har en klausul i sin kontrakt, som giver ham muligheden for at forlade teamet, hvis vi ikke opnår visse resultater. Det er tilfældet i år – vi er ikke indenfor de grænser, som er skitseret i hans kontrakt, og derfor kan han forlade teamet, hvis han vil,” siger Lopez til ’Autosport’.

”Jeg har kendt Romain længe nok til at vide, at såfremt han skulle forlade os, så skulle det være til fordel for et team, hvor han kan kæmpe med om sejrene. På nuværende tidspunkt er han i mine øjne bedst stillet ved at blive her, i betragtning af de ændringer vi foretager til næste år. Vi får se, men jeg tror ikke, at der sker nogen ændringer,” slutter han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Caterham ser ud til at misse de næste 2 løb Marussia kommer heller ikke til USA »