Kevin tror på et godt resultat

Udfordrende vindforhold gør det ikke nemt for McLaren i USA, men Kevin Magnussen er trods det optimistisk forud for søndagens Formel 1 Grand Prix i Austin, Texas.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 1/11 2014 klokken 08:11

Kevin Magnussen sluttede efter Jenson Button i den første frie træning, men foran ham i den anden frie træning, begge gange i top 10, hvilket er godkendt på den svære bane.

”Jeg kan som sådan godt li’ banen, men jeg tror aldrig den bliver en af mine favoritbaner,” udtalte Kevin efter træningerne under FIA pressemødet.

Til spørgsmålet om holdets performance på henholdsvis de hårde og de bløde dæk, meldte han ud, at de havde udfordringer med at få de bløde dæk til at virke optimalt.

”Vi har rigtig god speed på de hårde dæk, men når vi skifter over til de blødere dæk, har vi problemer med at tage den speed med os videre,” kom det fra Kevin.

”Vi vil bruge en del tid sammen med vores ingeniører på at se om vi kan finde en løsning, inden den 3. træning i morgen,” tilføjede han.

McLaren raceren ser ud til at have en fordel i løbs set-up, men med udfordringerne med at få det optimale ud af de bløde dæk, kan det blive svært under kvalifikationen.

Jenson Button har tidligere udtalt, at han gerne ville have det varmere og noget mindre vind, til det kommenterede Kevin, at det da kunne være rart, men at vilkårene jo var ens for alle, så det betød mindre for ham.

”Jeg tror vi har en god bil til løbet og banen er ikke umulig at overhale på, så jeg forventer at vi nok skal få et godt resultat med hjem på søndag,” sluttede Kevin Magnussen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« USA’s GP – 2. træning USA’s Grand Prix: Rosberg på pole »