Santander som McLaren sponsor?

Finansieringsbanken Santander overvejer at rykke deres Formel 1 sponsorat fra Ferrari til McLaren. Det sætter yderligere skub i spekulationerne om, at Fernando Alonso er på vej til McLaren.

Santander piger . Copyright Michael Ewert

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 5/11 2014 klokken 11:11

Den spanske finansieringsbank Santander havde flere møder med McLarens ledelse i Austin i den forgangene weekend, selvom der tidligere er kommet en udmelding fra dem om, at de bliver hos Ferrari, uanset hvem Alonso har tænkt sig at køre for i 2015.

Santander og Fernando Alonso er to navne, der længe har været knyttet tæt sammen, så de nye oplysninger om, at McLaren og Santander snakker med hinanden, kan være et kraftigt fingerpeg om, at spanieren vil blive Kevin Magnussens nye holdkammerat i 2015.

Vi er helt klar over, at Kevin Magnussen ikke er bekræftet officielt endnu, men de seneste rygter fra paddock peger på, at det er ham, der får lov at blive, mens Button skal finde på noget nyt at lave.

Selvom McLaren, som så mange andre hold, har en regel om, at den der ligger forrest i et løb har første valg til pitten, var det meget sigende, at Kevin fik lov til at udskyde Jensons andet stop i Austin, da han selv havde behov for at stoppe. Hvis det var Jenson, der var fremtidens mand hos McLaren, havde han også fået valget.

Vi venter med længsel på en bekræftelse fra McLaren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes bøjer sig Sauber gør hovedrent »