Caterham er halvvejs

I sidste uge søsatte Caterhams administratorer et crowdfundingprojekt, der skulle få fans af holdet til at sponsorere deres Abu Dhabi comeback. Efter 48 timer var der indsamlet en million pund, og i dag er holdet halvvejs i indsamlingen.

Kamui Kobayashi . Copyright Caterham F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 11/11 2014 klokken 13:11

Der er dog kun tre dage tilbage til at indsamle de sidste 1.2 mio pund, men der er også masser af muligheder for at donere. Udvalget er blevet noget større, og man kan f.eks. spise middag med holdets to kørere for kun 550 pund.

Hvis det er i paddocken middagen spises, så er det faktisk et godt tilbud. Det mest populære er dog bluser og caps til mellem 40 og 55 pund. Det er ikke første gang, en indsamling har foregået i Formel 1. Kamui Kobayashi opsatte en indsamling for at vende tilbage til Formel 1, da han blev tilovers hos Sauber.

Caterhams indsamling har dog ikke fået rosende omtale fra teamchefer og Bernie Ecclestone. Bernie Ecclestone har truet med, at hvis holdet ikke kommer til Abu Dhabi, så er de for altid finito i Formel 1.

Det bliver spændende at se, om Caterham er tilbage i Abu Dhabi næste uge, og i givet fald om kørerne stadig vil være Marcus Ericsson og Kamui Kobayashi.

Man støtter Caterham her.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ros til Räikkönen Det forkerte dækvalg? »