Alonso: Små teams er berettiget

Alonso efterlyser muligheden for, at Formel 1 kan finde en løsning, som kan redde de små teams. Spanieren ser de små teams som bedre end teams med tre biler.

Marussia Caterham-kamp . Copyright Marussia F1

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 16/11 2014 klokken 10:11

Efter at både Caterham og Marussia måtte kaste håndklædet i ringen, har Formel 1 cirkusset turneret rundt med kun 18 biler på gridden.
Indtil videre er der dog en teoretisk mulighed for, at Caterham vil være at finde på gridden til sæsonfinalen i Abu Dhabi.

Men der rejser sig et naturligt spørgsmål: Hvor mange teams er at finde på gridden til næste sæson?

Fernando Alonso, der selv startede hos et lille team i form af Minardi, ønsker handling.

"Jeg startede selv hos Minardi, alle kørere burde have muligheden for at starte hos et lille team," udtaler spanieren til planetf1.

"Jeg ved ikke præcist, hvad problemet er, eller hvordan vi skal finde en løsning, men jeg ved, at alle har gjort hvad de kan for at finde en løsning, og jeg er sikker på, at de vil gøre alt for at hjælpe sporten, og vi vil naturligvis støtte dem."

Med en udsigt til teams med tre biler er spanieren ikke just optimistisk:

"Jeg ved det ikke. Det er noget, som vi aldrig har haft. Hvis det bliver besluttet, så er det vel fordi, at det er den bedste løsning. Men jeg har ikke nogen klar mening om det, for det vil være noget helt nyt, og jeg er ikke sikker på, om det er den bedste løsning eller ikke."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Bernie dropper dobbeltpoint Lotterer tilbudt Caterham-sæde »