Officiel udmelding fra McLaren

Kevin Magnussen og Jenson Buttons fremtid hos McLaren er fortsat uafklaret. McLaren har meldt ud, at de ikke tager en beslutning før tidligst d. 1. december.

Billeder fra Ungarn fredag 2014 . Copyright Jens Hvas

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/11 2014 klokken 08:11

McLaren vil ikke risikere at miste fokus på sæsonafslutningen ved at komme med en udmelding omkring holdets kører line-up i 2015, hvorfor de nu officielt har meldt ud, at den endelige beslutning om, hvem der skal køre for dem i 2015, tidligst vil blive taget den 1. december.

”Vi skal sikre os, at vi tager den helt rigtige beslutning, hvorfor vi ønsker at tage den efter sæsonafslutningen,” fremgik det i pressemeddelelsen fra holdet.

Fernando Alonso skulle angiveligt have sikret sig det ene sæde, hvorimod der er meget stor usikkerhed om, hvem der sikrer sig det andet.

Man kan fortolke meget ud af denne udskydelse.
En ting kan være, at Alonso endnu ikke har skrevet under, da han først vil sikre sig, at Honda kan levere varen!
En anden teori går på, at det bliver Kevin, der sikrer sig sædet, men at man venter med annonceringen af hensyn til Jenson Button. Den anden vej vil McLaren næppe bekymre sig om.

Hvorom alting er, så må vi endnu engang bevæbne os med tålmodighed.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes frygter nedbrud Romain Grosjean fortsætter for Lotus »