Mercedes frygter nedbrud

”Vi ønsker en rigtig afgørelse på kampen om Formel 1 mesterskabet, og ikke at en af dem skal udgå med tekniske problemer,” udtaler en bekymret Toto Wolff inden årets sidste Formel 1 Grand Prix.

Starten . Copyright Daimler Benz

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/11 2014 klokken 16:11

Lewis Hamilton fører kampen om verdensmesterskabet i Formel 1 med 17 point. Normalt giver en sejr 25 point, men løbet i Abu Dhabi giver dobbeltpoint, så en sejr nu udløser 50 point.

Hvis Nico Rosberg vinder, skal Lewis Hamilton derfor slutte som nummer 2 for at vinde mesterskabet, selvom han fører relativt stort.

For Toto Wolff betyder det mindre, hvem af de to der vinder, bare de vinder efter en fair kamp på banen, og ikke ved at en af dem udgår.

Det værst tænkelige senarie for Wolff er, at Lewis Hamilton igen får tekniske problemer, som vi har set det tidligere på sæsonen.

”Det vil helt klart være et mareridt, hvis Lewis' bilbryder ned,” kom det fra Toto Wolff. ”Vi ønsker, at mesterskabet bliver afgjort på banen og ikke af tekniske grunde."

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton laver dokumentarfilm Officiel udmelding fra McLaren »