Rosberg bøjer sig i støvet

Nico Rosberg måtte i dag lide den tort at se mesterskabet gå til Lewis Hamilton. Tyskeren er dog stor nok til at gratulere rivalen med titlen, og han erkender også, at Hamilton er en værdig mester.

Nico Rosberg . Copyright Mercedes AMG

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 23/11 2014 klokken 21:11

Da den værste skuffelse over det tabte mesterskab havde lagt sig, var den slagne Nico Rosberg ikke sen til at gratulere teamkammeraten Lewis Hamilton med hans 2. mesterskab. Der har længe hersket ganske kold luft mellem de 2 kombatanter, men Rosberg var blandt de første gratulanter inden sejrsceremonien, og nu har han også kapituleret i et interview med planetf1.com

”Jeg er meget skuffet, for chancen var der, men det lykkedes bare ikke. Når alt kommer til alt, så har Lewis fortjent at vinde mesterskabet. Det, der skete for mig i dag, havde ingen betydning, og det ændrede ingenting, så det giver ingen mening at fokusere på det,” siger Rosberg således med henvisning til, at han reelt tabte kampen om VM tidligere på sæsonen.

Nico Rosberg. Copyright Mercedes AMG

”Han var bare lidt bedre i år, og derfor er det fuldt fortjent. Han har gjort det fantastisk, og han har været den bedste kører i feltet i år,” fortsætter den 29-årige tysker, som på trods af dagens nedtur også godt kan finde noget at glæde sig over. ”Det positive er, at jeg har været den bedste til at kvalificere mig, og det giver mig en god base at arbejde videre ud fra,” siger Rosberg, som har startet fra pole ikke færre end 11 gange i den netop afsluttede sæson.

”Jeg var meget tæt på, og det er en skam, at det ikke lykkedes, men jeg er stolt over at have været en del af teamet i år,” slutter han.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Abu Dhabi GP, løbsresumé: Hamilton er verdensmeste Marco Mattiacci er fortid hos Ferrari »