Flere danske sponsorer, tak!

Hvis vores danske talenter skal have en chance i Formel 1, skal der mere opbakning til fra de danske virksomheder. Vi skal simpelthen have flere danske sponsorer i Formel 1.

Saxo Bank på Lotus E22 . Copyright Lotus-Renault GP

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/11 2014 klokken 13:11

Saxo Bank og Bestseller er de to største danske firmaer, vi kan finde i Formel 1 med deres support til hhv. Marco Sørensen og Kevin Magnussen, men der er behov for mere.

Mange mener, at betalingskørere er roden til alt ondt i Formel 1, men selvom en kører får en god løn af holdet, har han altid en personlig sponsor med som et bidrag til holdets budget.

Det gælder for Fernando Alonso, såvel som Kevin Magnussen. Udfordringen er bare, at vi i Danmark ikke tror, det er nødvendigt at sponsorere en kører som Kevin Magnussen, der nu er inde i Formel 1 og selv må klare resten.

McLarens øverste chef, Ron Dennis, har direkte udtalt, at han har svært ved at forstå, hvorfor der ikke er flere danske virksomheder, der bakker op om en så talentfuld kører som Kevin Magnussen.

Med andre ord, så ser Dennis gerne, at der kommer flere sponsorer over til McLaren for at støtte Kevin Magnussen, hvis han skal holde fast i sit sæde.

Så LEGO, Danfoss, Grundfoss, Carlsberg, Mærsk og Vestas, hvor er I?

BMF1 hjælper gerne med at formidle den rette kontakt til Kevin Magnussens management og McLaren.
Vi har kontakterne, men desværre ikke pengene.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ingen nummer 1 i 2015 Silly Season er startet »