Wolff: Rivaliseringen bliver øget

Toto Wolff regner med, at rivaliseringen mellem de to Mercedes kørere vil tage til i spænding i næste års sæson, når de to kørere igen vil kæmpe om mesterskabet.

1-2 i kvalifikationen . Copyright Mercedes AMG

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/11 2014 klokken 10:11

Mercedes makkerparret stod gennem sæsonen for det meste af spændingen, og de har flere gange kørt til grænsen, nogle gange over, i kampen om at stå på toppen af podiet som verdensmester efter sidste løb i Abu Dhabi.

Lewis Hamilton kom ud som vinder, og har senere fremhævet episoden på Spa som værende den motivation, der efterfølgende gav briten seks sejre i sæsonens syv sidste løb.

På Spa brød rivaliseringen ud i flammer, og Toto Wolff er ikke sen til at forvente, at flere af den slags spændinger vil komme frem i 2015.

"Det vil falde lidt ned henover vinteren, men i starten af næste sæson vil det nok blusse op igen og tage til i styrke efterhånden," udtaler han til 'autosport'.

"Det er jo åbenlyst, at hvis din teamkammerat er din største konkurrent og din største fjende, så vil det naturligvis blive anspændt."

Også Mercedes bossen fremhæver episoden på Spa, men mener til gengæld ikke, at det var en afgørende faktor for resten af sæsonen. Mercedes afsluttede episoden ved at give Rosberg en reprimande, men en lignende episode hos andre teams kunne måske have givet udslag i form af strenge teamordrer sæsonen ud.

"Alt det, som vi gjorde og skrev ned, var teori, og efter den weekend var vi nødt til at sikre os, at det ikke kom ud af kontrol endnu engang. Det, vi gjorde, var at overveje vores muligheder, og jeg synes, at det at komme fra Spa med to kørere, der har ramt hinanden, og derfra køre syv sejre hjem og fem 1-2 placeringer, er tilfredsstillende og viser, at det vi gjorde var passende."

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hulken prøver Le Mans Honda forbliver positive »