Honda forbliver positive

Til trods for så godt som ingen kørsel i de to tests i Abu Dhabi, forbliver Honda positive og forsikrer, at de vil være klar til de indledende tests i februar forud for Formel 1 sæsonen 2015.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/11 2014 klokken 11:11

McLarens forhold med Honda blev som bekendt genoptaget under denne uges tests i Abu Dhabi. Det gik dog langt fra som håbet, da testkører Stoffel Vandoorne kun blev fornøjet med fem omgange over de to dage, hvilket unægteligt efterlader Honda med et ordentligt stykke arbejde forud for februar.

Til trods for store startproblemer er R&D chefen hos Honda, Yasuhisa Arai, sikker på, at den britisk-japanske duo vil være konkurrencedygtige, når tiden kommer.

"Kort sagt, så var det en tricky dag. Vi oplevede opstarts- og dataproblemer, som gjorde det umuligt for os at teste, som vi havde planlagt. Alligevel formåede vi, med den korte testtid på banen, at blive i stand til at forstå kompleksiteten af vores system på et dybere plan. Vi ved, hvad der er nødvendigt for fremtidig udvikling, og vi vil samarbejde med McLaren om at blive klar til de næste tests," udtaler han til planetf1.com

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Wolff: Rivaliseringen bliver øget Susie forfremmet »