Farcen fortsætter – ingen afklaring for Kevin og Jenson

Alle havde forventet, at McLaren i dag ville træffe en beslutning om deres kører line-up til 2015. Det skete dog ikke, og derfor holdes både Kevin Magnussen og Jenson Button fortsat hen i uvished.

Kevin Magnussen . Copyright McLaren Media

Af: Jens Hvas (jh@bmf1.dk) d. 4/12 2014 klokken 20:12

Beslutningen om McLarens kører line-up til næste år har allerede trukket noget længere ud end sædvanligt, og det var derfor forventet, at teamets ledelse ville nå frem til en beslutning på dagens bestyrelsesmøde. Det opfattes efterhånden som en kendsgerning, at teamets ene sæde går til Fernando Alonso, selvom intet endnu er officielt bekræftet, men hvem der skal sidde i den anden side af garagen er således endnu uvist.

En talsmand for McLaren udtaler til ’Autosport’, at ”dagens bestyrelsesmøde er nu afsluttet, og der er ikke taget en beslutning med hensyn til vores 2015 kører line-up.”

Der er endnu ingen officielle meldinger om, hvorfor man fortsat ikke har været i stand til at nå til enighed, men der er åbenlyst mange aspekter at tage hensyn til. Set ud fra et kommercielt hensyn kan det synes som om, Button er det mest interessante valg, mens de sportslige ambitioner på den lange bane klart må tale til Kevins fordel. Der er heller ikke meget tvivl om, at Ron Dennis helst ser Kevin blive i teamet, mens der tilsyneladende er andre folk i ledelsen, som peger på den erfarne Jenson Button, og de 2 kørere er således også blevet til brikker i et spil om magtkampen internt i teamets ledelse og ejerkreds.

Ron Dennis. Copyright McLaren Media

Begge kørere medvirkede tidligere på dagen ved et sponsorarrangement hos Johnnie Walker, og her lagde Jenson Button ikke skjul på, at han snart har fået nok af at vente på en afgørelse. ”Jeg er ganske fortrøstningsfuld, og uanset hvad der sker, så bliver næste år et godt år,” sagde briten således til ’Press Association’.

”Det er spændende med nye udfordringer, uanset om det er i Formel 1 sammen med en dygtig teamkammerat, eller om det er et andet sted. Jeg har det godt med det, men jeg vil gerne bare have det overstået. Jeg vil høre deres beslutning, det vil vi alle, så vi kan komme videre i en eller andet retning,” sagde Button i eftermiddags.

Jenson Button. Copyright McLaren Media

Der foreligger endnu ingen officielle udtalelser fra Kevin Magnussen om det, der efterhånden godt kan betegnes som lidt af en farce.

BMF1 følger naturligvis sagen tæt.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Opdateret kalender for 2015 Indbrud hos Red Bull Racing »