Indbrud hos Red Bull Racing

Red Bull Racing havde i nat besøg af seks mænd, der kørte en varebil igennem indgangen til Red Bull og stjal 60 trofæer fra holdet. Ingen personer kom til skade under indbruddet, som politiet nu søger vidner til.

Sebastian Vettel takker af . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 6/12 2014 klokken 14:12

Under nattens indbrud blev der brugt to biler til at bryde ind og stjæle fra holdet. En sølvfarvet firhjulstrækker og en sort eller mørkeblå Mercedes, begge med udenlandske nummerplader, efterlyses nu af Thames Valley Police.

Teamchef Christian Horner er rystet over indbruddet, der ikke kun rammer holdet, der har kæmpet for at opnå de trofæer, som er blevet stjålet, men også den almindelige fan.

”Indbruddet forårsagede stor skade og rystede nattevagterne, der var på arbejde. Gerningsmændene tog genstande, som ikke kun ikke tilhører dem, men som repræsenter indsatsen fra en gruppe dedikerede, hårdtarbejdende individualister.”

Sebastian Vettel foran nogle af de trofæer han har hjulpet med at skaffe til Red Bull. Copyright Getty Images/Red Bull Racing

”Handlingerne fra disse mænd betyder, at vi sandsynligvis vil gøre vores område endnu mindre tilgængelig i fremtiden, hvilket er unfair overfor de mange hundreder af fans, der hvert år besøger vores fabrik for at se vores trofæer og vores Formel 1-bil.”

En del af trofæerne var replikaer, og har heller ikke den store værdi udenfor holdet, men indbruddet har rystet Red Bull Racing.

Bil Magasinet Formel 1 håber, at det lykkedes for politiet at få fanget gerningsmændene.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Farcen fortsætter – ingen afklaring for Kevin og J Dårligt vejr ødelagde to testdage »