Stjålne Red Bull trofæer vender hjem

20 af de 60 trofæer, der blev stjålet fra Red Bull i forrige uge, er nu fundet. Politiet jagter fortsat de resterende 40.

Christian Horner . Copyright Getty Images/Red Bull Racing

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/12 2014 klokken 08:12

20 af de 60 stjålne Red Bull trofæer, der blev stjålet fra Red Bulls Formel 1 fabrik i Milton Keys for to uger siden, er nu fundet.

Trofæerne blev fundet i en sø, hvor de var blevet smidt af, hvilket understreger, at de har en meget lav værdi for tyvene, der tilmed ødelagde fabrikken for mange penge under det voldsomme indbrud.

”Vi takker politiet for at udføre et godt stykke arbejde,” udtalte Christian Horner på Twitter efter fundet.

”Nogle af de fundne pokaler er ødelagt, mens andre nemt kan blive sat i stand, så de kan komme tilbage på hylderne,” tilføjede han.

”Vi har heldigvis gode tegninger af de fleste trofæer, så vi vil sørge for, at der bliver lavet nye replikaer af de resterende og dem, der er for ødelagte til at blive repareret, så de igen kan blive udstillet.”

”Alt dette viser, at trofæerne ikke har en kommerciel værdi, men at de naturligvis betyder meget for os,” sluttede Horner, der stadig er rystet over indbruddet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« ”Vettel er bedre for Ferrari end Alonso!” Ferrari fyrer Fry »