2015 skal være Kimis år, ellers

Kimi Räikkönen starter i 2015 på sin sidste sæson under sin nuværende kontrakt med Ferrari. Hvis han vil blive endnu længere, skal han gøre det markant bedre i den kommende sæson end i den sidste.

Kimi Raikkonen . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/12 2014 klokken 10:12

Kimi Räikkönen har tidligere meldt ud, at han vil stoppe i Formel 1, når hans kontrakt med Ferrari udløber, men efter Alonsos afgang fra holdet og Vettels ankomst, lader det til, at finnen har fået blod på tanden til at fortsætte.

Om det er fordi han allerede nu har det bedre med Vettel, eller om forbedringen for ham i de sidste løb i 2014 har fået ham til at holde af at køre igen, vides ikke, men han har udtalt, at han gerne vil have sin nuværende kontrakt forlænget.

Men selvom Kimi er tidligere verdensmester, og tilmed blev det for Ferrari, er en udmelding om, at han gerne vil fortsætte, ikke det samme, som at Ferrari bare forlænger med ham.

Den direkte udmelding fra Ferrari på Kimis udtalelser siger, at de gerne vil forlænge med ham, men han skal altså lige oppe sig.

Med andre ord: Kimi kan blive, hvis han finder lysten til at kæmpe frem igen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Marchionne forventer en svær 2015 sæson Hvor køres Tysklands Grand Prix i 2015? »