Hvor køres Tysklands Grand Prix i 2015?

Det tyske grand prix bør i 2015 blive afviklet på Nürburgring, da Hockenheim har de lige og Nürburgring de ulige år i deres indbyrdes turnusordning. Alligevel stilles der nu spørgsmålstegn ved dette.

Max Chilton . Copyright Marussia F1

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 23/12 2014 klokken 11:12

Grunden til denne tvivl ses umiddelbart i supportserien GP3s løbskalender for 2015, der blev offentliggjort i går. Den følger en del af de europæiske Formel 1-løb (Monaco undtaget), og ved de fleste datoer står der også en bane.

Sebastian Vettel vandt det seneste løb på Nürbrugring foran Kimi Raikkonen. Næste år er de holdkammerater hos Ferrari.
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


Afdelingen i Tyskland står dog som TBA (To be announced/annonceres senere, red.), og det overrasker, for alle indikationer har antydet, at Formel 1 skal køres på Nürburgring, men i sommers var der dog også en del rygter om, at Hockenheim skulle have sikret sig rettighederne til det tyske grand prix på årlig basis.

Mere underligt bliver det, at GP2 kalenderen for 2015 heller ikke angiver en bane til det tyske grand prix, og ved det seneste møde i verdensmotorsportsforbundet WMSC, står der ikke nogen bane tilknyttet i den pressemeddelelse, der er blevet udsendt.

På Nürburgrings officielle hjemmeside er der heller ikke nogen mulighed for at købe billetter til Formel 1, men igen: det er der heller ikke på Hockenheims hjemmeside.

Så hvor køres det tyske grand prix i 2015?

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2015 skal være Kimis år, ellers Hamilton beholder #44 »