Sauber snupper Ferraris kører

I en netop udsendt pressemeddelelse fra Sauber annoncerer man, at man har hentet Ferraris Driver Academy-kører Raffaele Marciello til holdet som test- og reservekører. Raffaele er garanteret et par fredagstræninger.

Raffaele Marciello . Copyright Ferrari Media

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 31/12 2014 klokken 10:12

Det er ikke fordi man mangler udviklings-, test- og reservekørere hos Ferrari, og med ansættelsen af først Esteban Gutierrez og siden Jean-Eric Vergne, så kan man godt forstå, at den italienske GP2 og FDA-kører Raffaele Marciello har takket ja til et job hos Sauber.

Her skal han være test- og reservekører, hvor han ifølge Saubers teamchef Monisha Kaltenborn vil tage del i nogle fredagstræninger. Det er specielt italienerens meritter i European F3 i 2013 med 13 sejre og en titel, samt et udmærket GP2-år med en sejr og to podieplaceringer, der har gjort ham interessant.

Raffaele Marciello. Copyright Ferrari Media

Raffaele Marciello:

“Jeg er virkelig glad for at blive medlem af Sauber F1 Team, som har en lang tradition med at opbygge fremragende kørere. Jeg tror virkelig, at dette er det bedste valg for min fremtidige karriere.”

”Jeg er også glad for at kunne deltage i endnu en sæson i GP2, som sammen med min nye F1-rolle vil give mig en meget travl 2015-sæson. Jeg ønsker at takke Ferrari Driver Academy for at give mig denne vigtige mulighed, og jeg kan slet ikke vente med at levere mit bedste.”

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Schumacher år 1 og Bianchi update Tidligere F1-kører knaldet for doping »