• Forside

Ferrari skuffet over Massa

Der er nok ikke mange, der er i tvivl om, at Ferrari efter løbet på Magny-Cours er tilfredse med vinderen af løbet. Men andenpladsen faldt i forkerte hænder, hvis man spørger Ross Brawn og Jean Todt.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2006 klokken 10:07


”Vi havde den bedste bil og de bedste dæk i dag,” udtalte Todt efter løbet. ”Vi er 50% tilfredse med resultatet, der betød at vi fik lukket lidt af hullet op til konkurrenten.”

Der er nok ikke så mange der kan være i tvivl om, at Todt er tilfreds med Michael Schumachers indsats, men indsatsen fra tyskerens brasilianske holdkammerat får lidt på puklen, til trods for at han kom på podiet.


Felipe Massa og Michael Schumacher i venlig samtale efter der Franske Grand Prix

”For at vi kan sikre os mesterskabet, skal vi komme foran konkurrenten hver gang, det er ikke nok, at det kun er Michael Schumacher der gør det, der skal flere ind imellem,” kom det fra franskmanden, der var tydeligt skuffet over, at det ikke lykkedes for Felipe Massa at holde sin startplacering gennem hele løbet.

Ross Brawn er med på kritikken af Massa, da han helt i stil med Todt udtaler, at holdet kun er 50% tilfredse med resultatet, som han dog er glad for, er med til at lukke lidt af hullet op til det førende hold i mesterskabet, der efter løbet i Frankrig, er blevet åbnet yderligere op.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.