• Forside

Ferrari vil have mere

For anden gang i træk i denne sæson, er Michael Schumacher nu noteret for to Grand Prix sejre i træk og lukker dermed lidt mere af hullet op til Fernando Alonso og Renault. Men denne gang vil de ikke se Renault komme forbi dem igen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/7 2006 klokken 10:07


Kampen i de forreste rækker i Formel 1, er tættere end den har været i mange år.
Renault har vist sig at være hurtige og stabile igen i år, men Ferrari lader til at have fået vasket sidste års katastrofe sæson af sig og presser godt på.

Dog har det italienske hold ikke vist sig lige så stabile, hvilket betyder, at Fernando Alonso i Renault har et komfortabelt forspring ned til Michael Schumacher i Ferrari.


Podiet, Frankrig 2006

På Indianapolis banen i USA viste Ferrari og ikke mindst Bridgestone, at dette billede var langt fra statisk, da de satte de andre hold voldsomt på plads.

I Frankrig beviste Ferrari og Bridgestone, at det ikke var en engangsforestilling, da Michael Schumacher igen sikrede sig sejren, denne gang dog med Fernando Alonso på andenpladsen.

Ferrari udtaler nu, at de vil fortsætte deres udvikling af bilen, til sidste løb, hvis det måtte være nødvendigt.

Således er der meget der tyder på, at Renault og Ferrari vil fokusere så meget på dette mesterskab, at det vil blive en meget dyr sæson, hvad angår både tid og penge, hvilket kan gå ud over næste sæson.

”Ferrari vil kæmpe med alt hvad de har, så længe der er en teoretisk chance for at vinde mesterskabet,” udtalte en Ferrari talsmand efter gårsdagens sejr til Michael Schumacher.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER