Hamilton har ikke travlt med pennen

Den nu dobbelte verdenmester har ikke travlt med at få forhandlet en kontrakt på plads med Mercedes, men han er samtidig overbevist om, at det blot er en formalitet at få sagerne på plads.

Lewis Hamilton ny verdensmester . Copyright Mercedes AMG

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 22/1 2015 klokken 09:01

Man kan vel næppe være i tvivl om, at ønsket om at beholde en dobbelt verdensmester er større, end hvad man kan ønske sig til jul.

Hamilton er i øjeblikket på en kontrakt, som gælder i alt tre år. Da briten sidste år tog verdensmesterskabet, afsluttede han samtidig sit andet år af kontrakten. Mange personer, der er tilknyttet Mercedes' F1 hold, har udtrykt deres ønske om at beholde verdensmesteren, men hverken Mercedes eller Hamilton synes at have videre travlt med at få underskrevet papirerne.

Hamilton er dog sikker på, at begge parter ønsker at fortsætte samarbejdet, og at underskriften blot er en formalitet.

"Lige efter, at jeg havde forladt løbet, og alt var overstået, brugte jeg nogle dage på fabrikken, men jeg har ikke haft lejlighed til at få sat mig ned med teamet," udtaler Hamilton til planetf1.com.

"Men igen, som vi sagde sidste år, så har ingen af os travlt. Vi er afslappede. Teamet har udtalt, at de ønsker at fortsætte med mig og omvendt, så der er ingen stress."

"Jeg er sikker på, og overbevist om, at teamet ikke snakker med andre, og at de ved, at det heller ikke er tilfældet for mig," slutter verdensmesteren.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hamilton Senior vil have F1 feltet tilbage til Syd Dansker i Mercedes juniorprogram »