Alonso og Bottas kan være alternativer

Toto Wolff, chefen for Mercedes, bekræfter, at der er forhandlinger i gang med Lewis Hamilton, men han er ikke ligeså åbenmundet, når snakken falder på alternativer, hvis forhandlingerne skulle bryde sammen.

Lewis Hamilton og Toto Wolff . Copyright Daimler Benz

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 28/1 2015 klokken 08:01

Lewis Hamiltons kontrakt med Mercedes udløber som bekendt efter sæsonen 2015, men Toto Wolff er sikker på, at den engelske verdenmester ikke ønsker at bryde med sin nuværende arbejdsgiver.

"Vi har endnu ikke forhandlet noget på plads, da vi ikke har haft mulighed for at sætte os ned sammen. I sidste sæson ønskede vi ikke at sætte forhandlinger igang, da vi ikke ville forstyrre Lewis' fokus, men nu er han tilbage fra ferie, og vi er klar til at sætte os til forhandlingsbordet," udtaler Wolff til planetf1.com.

Skulle det næsten utænkelige ske, at forhandlingerne mellem Lewis og Mercedes bryder sammen, så har Mercedes bossen et par alternativer i ærmet. Det er dog ikke noget, som tyskeren råber højt om. Flere medier spekulerer i, at Fernando Alonso og Valtteri Bottas er Mercedes' Plan B.

"Det er altid godt at være forberedt på eventualiteter. Alternativer er altid vigtige, men de er alternativer, ikke prioriteter."

Skal man tro det tyske magasin Sport Bild, så har Fernando Alonso angiveligt en klausul i sin kontrakt, som skulle give spanieren frit spring fra McLaren til Mercedes, hvis overstående skulle være tilfældet.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo: Jeg kan vinde VM Marco Sørensen bekræfter GP2 tophold »