McLaren øjner fremskridt

McLaren begynder efterhånden at kunne se lys for enden af tunnellen, da det lykkedes Fernando Alonso at få kørt nogle solide omgang tirsdag.

Erick Bouillier . Copyright McLaren Media

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 4/2 2015 klokken 10:02

Efter at Fernando Alonso og Jenson Button kun formåede at køre sammenlagt 12 omgange på de to første dage af testen på Jerez, så det noget bedre ud i går, da spanieren nåede over målstregen 32 gange på testens tredjedag.

Men heller ikke tirsdag var en problemfri dag for McLaren, da et tab af kølervæske ledte til, at teamet måtte kalde Alonso i garagen om eftermiddagen og var nødsaget til at afslutte deres testprogram tidligere end planlagt.

På trods af deres seneste problemer, så er Eric Boullier lettet og tilfreds med den fremgang, som McLaren har skabt.

"Jensons sidste omgang mandag gjorde os glade, da vi følte, at vi havde kureret bilen for dens problemer, så det var en lettelse at få bilen problemfrit ud af garagen tirsdag kl. 9, og at den tilmed kørte problemfrit i flere timer," udtaler han således til autosport.com.

"Rent operationelt set har vi fået dækket alt det, som vi skulle i vores program, men hvad der er endnu mere positivt er, at vi har fået kørt en del long-runs, hvilket viser os, at bilen ikke har nogle konceptuelle eller konstruktionsmæssige problemer," slutter franskmanden.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Jerez test dag 3 - Nasr hurtigst Marussia klar til Australien »