Marussia klar til Australien

Mod alle odds ser det ud til, at det konkurstruede Marussia hold, kommer til start til Formel 1 åbningsløbet i Australien. De sidste detaljer er tæt på at komme på plads.

Max Chilton . Copyright Marussia F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/2 2015 klokken 11:02

For 14 dage siden blev en auktion over konkursboet for Marussia stoppet i sidste øjeblik, og det til manges store overraskelse.

Nu forlyder det, at holdet er tæt på at være stykket sammen igen, og at de satser på at være klar til sæsonpremieren i Australien.

Angiveligt skulle pengene fra FIA, som holdet tildeles for at slutte som nummer 9 sidste år, have en stor indflydelse på, at det lykkedes for dem.

Holdet er officielt trådt ud af administration i dag, så nu skal de bare have tilladelse til at anvende deres racer fra 2014, til trods for at de ikke lever 100 % op til 2015 reglerne.
Dette menes at være en formsag, da FIA tidligere har udtalt, at Caterham og Marussia vil få lov til dette, hvis de kommer til start.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« McLaren øjner fremskridt Jerez test dag 4: Räikkönen på toppen »