• Forside

Rosberg ser frem til næste løb

Det har været en meget svingende debutsæson for unge Nico Rosberg, der i år kører sin første sæson i Formel 1 for Williams. Men der er ikke mange der er i tvivl om, at han er gjort af det rigtige stof og er en mand for fremtiden.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/7 2006 klokken 08:07


Første løb for den unge tysker, var helt fantastisk, men efter det, er det bare gået stødt og roligt tilbage for Williams og Rosberg. Ikke ligefrem det den unge Rosberg havde kunne ønske sig, men alligevel tager han det hele med ophøjet ro.

Efter USA's Grand Prix, besluttede Sam Michael sig for, at hele Williams holdet skulle omorganiseres, da den daværende konstruktion åbenbart ikke fungerede.

”Alle skal have rettet de fejl, der er blevet begået,” kom det fra Michael i et interview med redaktøren for Castrols månedsmagasin. ”Vi bliver nød til, at grave så dybt i de enkelte problemer, at vi kommer helt til bunds og får dem løst rigtigt,” tilføjede han.

”Vi ved at det er en proces der kommer til at tage tid, men for at komme frem til et bæredygtigt resultat, er det den eneste måde at løse det på,” sluttede han.

Disse udtalelser fra holdets tekniske direktør, har fået Nico Rosberg til at tro på fremtiden og at der allerede til Tysklands Grand Prix, vil være fremgang at spore.

Lige nu, er der dog ikke meget der tyder på, at Rosberg skal finde det helt store smil frem, efter Williams under de seneste tests, er blevet langsommere frem for hurtigere.
Men hvis de er ved at grave dybt, er det måske vejen frem, for at komme frem til den helt rigtige bæredygtige løsning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.