• Forside

Renault tester intensivt

Efter at have set sig slået af Ferrari i de sidste to løb, har Renault intensiveret deres testarbejde i et forsøg på, at kunne komme foran det italienske hold igen, når Formel 1 feltet indtager Tyskland om lidt over en uge, for at afvikle det Tyske Grand Prix.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/7 2006 klokken 09:07

Sidste chance inden sommerferien for Renault. Sådan kan man bedst beskrive situationen i Formel 1, hvor Ferrari lader til at have momentet og har vist, at de er langt fra slået i kampen om årets mesterskab.

Renault har sat tempoet op i forbindelse med denne uges testarbejde på den spanske Jerez bane, hvor det er holdets to testpiloter Heikki Kovalainen og Jose Maria Lopez, der står for det hårde arbejde.

For at være så effektive som muligt, har de to piloter fået hver deres opgaver.

Kovalainen har til opgave at teste dæk for Michelin, samt decideret testarbejde med henblik på det kommende løb på Hockenheim, mens Lopez kørte test med lav downforce, som forberedelse til løbet på Monza. Lopez afviklede yderligere også en del tests af nye komponenter.


Zinedine Zidane vil råde Briatore til, at give den en ekstra skalle!

Hvis Ferrari skulle vinde igen på Hockenheim, kan man vel med al tydelighed sige, at Renault efterhånden er ved at være presset, men mon ikke Briatore har noget at komme med i Tyskland?

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.