• Forside

Renault VIL have Räikkönen

Renault er efterhånden fremme i alle medier for at tydeliggøre, at de vil have Kimi Räikkönen ind på holdet, som erstatning for Fernando Alonso. Kimi Räikkönen kan på det nærmeste selv sætte alle betingelserne, hvilket også inkludere en løn i Michael Schumacher klassen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/7 2006 klokken 09:07


De fleste medier har over den første del af sæsonen, sat Kimi Räikkönen i forbindelse med Ferrari, som dog ikke har ville bekræfte, at de lå i forhandlinger.
Mange er af den overbevisning, at Kimi allerede har en kontrakt med Ferrari, men den tror Flavio Briatore ikke på.

Renault F1s præsident Alain Dassas er nu også kommet i medierne, efter at have udtalt, at han mener den finske pilot er en af de største i vores tid, samt understregede, at Kimi Räikkönen er en af holdets top prioriteter for 2007.


Kimi Raikkonen i Monaco 2006 her sammen med en teknikker. I 2007 er han nok fra Renault, hvis det er op til Dassas og Briatore

”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er meget interesseret i, at lave en aftale med Kimi Räikkönen,” kom det fra Dassas, der tilføjede, at de allerede var i forhandlinger med den finske pilot.

Hvis det lykkes for Dassas og Briatore, at nå frem til en enighed med Räikkönen, vil han blive holdkammerat med den hurtige, men meget svingende italiener Giancarlo Fisichella, der allerede er blevet bekræftet af Renault, som pilot i den ene af deres Formel 1 biler i 2007.

Andre medier, har ellers peget på holdets testpilot, Heikki Kovalainen som den kommende kollega til Giancarlo Fisichella, men det afviser Dassas, at kunne komme på tale.

”At få en pilot på holdet, uden løbs erfaring fra Formel 1, er helt udelukket og alt for risikofyldt,” kom det fra franskmanden. ”I dag, har men behov for en pilot, der kan vise resultater med det samme, hvilket man ikke kan forvente fra en debutant,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER