• Forside

Kovalainen tror fortsat på F1 chance

Renaults testpilot, den finske Heikki Kovalainen, føler sig helt sikker på, at han vil blive en del af de faste Formel 1 piloter fra og med næste sæson.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/7 2006 klokken 09:07

Den 24 år gamle finne, har bevist i tests, at han er hurtig, men om det er nok til at sikre ham et fast Grand Prix sæde, er det store spørgsmål.

I går kom det frem, at Renaults Formel 1 præsident Dassas, ikke ønsker en nybegynder ind i bilen ved siden af Giancarlo Fisichella, men at han til gengæld går direkte efter at hyrer Kimi Räikkönen.

Disse udtalelser har angiveligt ikke fået Kovalainen til at miste håbet om et Formel 1 sæde. Der er dog heller ikke nogle, der siger at det skal være et Renault sæde, der skal til, for at hans drøm kan gå i opfyldelse.

Giancarlo Fisichella har for et stykke tid siden udtalt, at hans holdkammerat i næste sæson, bliver en finne. Det betyder, at det enten bliver Kovalainen eller Räikkönen, der sikre sig det andet sæde.


Heikki Kovalainen tester i Jerez

Mange mener, at Kimi Räikkönen allerede har skrevet under på en aftale med Ferrari, men Dassas’s udtalelser betyder, at manden der skal skrive under på den endelige kontrakt, ikke har planer om at hyrer en nybegynder, hvilket udelukker Kovalainen og får Räikkönen tilbage på banen.

Der er også spekulationer fremme om, at Kimi Räikkönen allerede har skrevet under på en kontrakt med Ferrari, men at han har en mulighed for at komme ud af den, hvis Michael Schumacher tager en sæson mere, hvilket der er meget der tyder på.

Men hvis det skulle lykkes for Michael Schumacher at blive verdensmester i år, er der meget der tyder på, at han vil stoppe.
Så man kan sige, at Kovalainens skæbneligger mere i hænderne på Michael Schumacher end Kimi Räikkönen, hvis det forholder sig som beskrevet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER