• Forside

Intet Formel 1 i Vegas

Der har over de seneste par år, været mange rygter der har peget på, at der vil blive afviklet et gade Formel 1 løb, i spillebyen Las Vegas. Det er officielt nu overstået, efter der er indgået en aftale med Champ Car der løber over 5 år.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 21/7 2006 klokken 09:07

Den 6-8 april 2007, vil det første Champ Car Grand Prix i Las Vegases gader, blive afviklet i forbindelse med Las Vegas Downtown Festival.

Ud over Champ Car løbet, vil der blive afviklet mindst en mesterskabs bokse kampe og afholdt mindst en mega koncert, så der rigtigt kan blive tale om et gigant shov, som kun Las Vegas kan afholde.

Selve Champ Car løbet, vil blive afholdt i centrum af den gamle bydel, hvor der vil være start og mål ved de mindre Binion’s Horseshoe og Golden Gate hoteller.

Selvom der er tale om en bybane, forventes den at blive relativt hurtig, da der på den rute der er planlagt, indgår flere meget brede boulevarder, som Fremint Street Experince og muligheder for store bløde sving ved Grand Central Parkway.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.