Hold øje med: Sauber

Vi er nu så tæt på den nye F1 sæson, at det knapt nok er til at tro. Lysene slukkes på søndag, og kampen om verdensmesterskabet begynder. Velkommen til Hold øje med.

Felipe Nasr . Copyright Sauber Motorsport

Af: Frederik Langebeck (fl@bmf1.dk) d. 12/3 2015 klokken 06:03

Det ville være forkert at sige, at sæsonen i år allerede er givet på forhånd, for med det vi har været vidne til i vintertesten, så kan det hele meget vel være anderledes, når det ternede flag falder på søndag.

Givet er det, fra mange fans og kørere, at Mercedes vil stikke afsted i front, men hvad med de efterfølgende placeringer? Her ligner både Ferrari, Sauber, Red Bull og Williams yderst stærke kandidater, der, hvis det hele spiller, meget vel kan få lov at smage champagnen.

Et hold, som dog har gjort sig særligt bemærket ved vinterens tests, er Sauber teamet. Sidste sæson var vel nok den mest miserable, man kunne opleve for et hold, som ikke i forvejen var udlagt som bundprop. Ikke én eneste pointplacering blev det til, for første gang i teamets historie, hvilket lod en hel del tilbage at ønske. Det ønske ser umiddelbart ud til måske allerede at kunne indfries inden længe. De blå/gule (fra Vestegnen) toppede både tidtabellerne og fulgte godt med, samt fik kørt en masse testkilometer.

Teamet havde forud for den nye sæson også signeret to nye kørere i form af Felipe Nasr og Marcus Ericsson, hvis det da ikke lige var fordi, at teamet ifølge retten havde lovet Giedo van der Garde et sæde, som han foreløbigt har fået tildelt for første løb.

Husk i denne weekend at holde øje med Sauber, for det er muligt, at de kan trække et par blå/gule kaniner op af hatten!



/fl

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Horner: Måske skal vindtunneler forbydes? Newey spøger stadig »