Pirelli chef vil se ændringer!

Chefen for Pirelli, Paul Hembery, er nu ude og kommentere på, at Pirelli ikke ønsker at forlænge deres kontrakt med Formel 1, før der sker ændringer!

Pirelli-chef Paul Hembery . Copyright Pirelli

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 5/4 2015 klokken 13:04

Pirellis kontrakt som officiel Formel 1 dækleverandør udløber efter 2016 sæsonen. Man har dog fra Pirellis side ikke særlig travl med at få forhandlet en ny kontrakt på plads.

Pirelli motorhome
Copyright Allan Haslund


Pirellis chef Paul Hembery har nemlig udtalt til avisen 'The Guardian', at man ikke skriver under på en ny kontrakt, før man har set, hvilke tiltag man fra Bernie Ecclestone og Formel 1 ledelsens side vil komme med for at gøre sporten mere underholdende.

Billeder fra den anden test i Barcelona
Copyright Pirelli


”Vi er spændte på at se, hvad der vil ske i 2017. Vi er i underholdningsbranchen, og vi er nødt til at underholde for at kunne skaffe sponsorer til sporten. Den nuværende forretningsmodel virker tydeligvis ikke for tilstrækkeligt mange mennesker, derfor skal der ændringer til. Nogen må slå i bord og sige "nu er det nok", for vi kan ikke bruge flere år på bare at køre rundt i ring,” udtaler Hembery.

Paul Hembery kommer også med forslag til tiltag, der kunne gøre Formel 1 mere interessant efter hans mening. Blandt de tiltag kan nævnes kvalifikation fredag aften og et sprintløb om lørdagen, som supplement til søndagens Grand Prix løb.

Billeder fra Tyskland 2013
Copyright Pirelli


Spændende ideer, Paul Hembery går med, men mon ikke det er at spille lidt for højt spil fra Pirellis side at stille krav til ændringer, før man underskriver en ny kontrakt? Rygterne vil vide, at der er andre dækfirmaer, der gerne vil være leverandør til Formel 1, så Pirelli skal nok passe på, de ikke bliver overhalet indenom.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Skal Toro Rosso være gule? Hollænder eller belgier »