Skal Toro Rosso være gule?

Spændingerne mellem Red Bull Racing og Renault kan muligvis løses ved at male Toro Rosso racerne gule, da det er Renaults traditionelle farve.

Max Verstappen . Copyright Getty Images/Toro Rosso

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 4/4 2015 klokken 12:04

Der har den seneste tid floreret rygter om, at samarbejdet mellem Red Bull teamet og deres motorleverandør Renault ikke skulle være for godt, og at Red Bull muligvis var ved at sælge Toro Rosso teamet til Renault.

Robert Kubica i den traditionelle gule Renault F1
Copyright Renault F1


Men nu kommer chefen for Red Bull motorsport, Dr. Helmut Marko, på banen med en anden mulighed. En mulig løsning på problemet kan være at male Toro Rosso bilerne gule. Gul er Renault traditionelle farve og er ikke set i Formel 1 siden 2010 sæsonen, som var sidste sæson, Renault kørte, inden de blev til Lotus.

Billeder fra Japans GP 2011
Copyright Getty Images/Red Bull Racing


”Renault føler sig under pres med hensyn til marketing. De vil gerne være mere synlige i Formel 1, så de har overvejet at købe Toro Rosso eller, måske mere realistisk, at male dem gule. På den måde får Renault en bedre marketings platform ud af samarbejdet mellem Renault og Red Bull,” siger Dr. Helmut Marko.

Samtidig benægter Marko alle rygter om, at Red Bull Racing skulle være på vej til at blive solgt til Audi for 300 millioner dollar.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Massa: Dækslid gjorde forskellen Pirelli chef vil se ændringer! »