Kinas GP: 2. frie træning. Hamilton hurtigst igen

Den ujævne og udfordrende bane i Kina viste sig markant hurtigere i dagens 2. træning. Hamilton tog igen teten, mens Rosberg endte helt nede som nummer 5.

Malaysia GP 2015 . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 10/4 2015 klokken 10:04

Selvom det ikke så ud til at være rigtigt svært for Lewis Hamilton at sikre sig den hurtigste tid under dagens anden træning, bød denne anden træning på positive overraskelser, der kan være med til at gøre løbet på søndag underholdende og spændende.

Ferrari var igen med helt fremme, denne gang med Räikkönen som den hurtigste af de to. Meget overraskende var det ikke Vettel, der lå lige i hælene på finnen, men den altid smilende australier, Daniel Ricciardo i Red Bull.

Sebastian Vettel sluttede dagen med 4. hurtigste tid, mens Nico Rosberg måtte nøjes med en placering som nummer 5.

Mod slutningen af træningen havde Vettel lidt sjov med de to Mercedes racere, da han meldte tilbage, at han blev nødt til at bakke af, mens han lå efter Hamilton, fordi han kørte og lavede fejl hele tiden.
Det betød så, at Rosberg kom op til Vettel, som han så overhalede, for kort efter at lade Vettel komme forbi igen.

Der var også en del mere action i denne træning end i dagens første session.

Felipe Massa kørte af med sin Williams racer. Brasilianeren ramte dækbarrieren og endte med at sidde fast i gruset, hvilket udløste rødt flag.

Kvyat havde bremseproblemer, hvilket sendte ham af banen, hvor også han ramte dækbarrieren.

Felipe Nasr holdt den gode stil fra den første træning, ved at sætte dagens 8. hurtigste tid, som ser ud til at vise, hvor holdet ligger på nuværende tidspunkt.

Ericsson blev igen sat grundigt på plads i den interne duel, med en tid der var 7 tiendedele sekund langsommere end Nasrs. Det er ikke rigtigt godt for den svenske spydspids.

Felipe Nasr foran Fernando Alonso
Copyright Sauber Motorsport


Hos McLaren var der endnu engang opløftende tendenser.
Jenson Button sluttede som nummer 10, hvilket han nok vil være lykkelig for på søndag, mens Alonso fortsat var langsommere end holdkammeraten med en placering som nummer 12, næsten et halvt sekund langsommere end Button.

Bagest i feltet lykkedes det at få begge Manor Marussia racere på banen på samme tid, men Stevens' tid, der var mere end 7 sekunder langsommere end Hamiltons hurtigste tid, viste nok, at holdet ikke rigtigt kan køre med mere end en bil af gangen.

Noget tyder på, at vi kan forvente et spændende race på søndag, og Mercedes ser absolut ikke sikre ud.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kinas GP: 1. frie træning. Hamilton hurtigst Kinas GP: 3. frie træning. Hamilton tager den 3. o »