Gnister hos Mercedes

Sidste sæson var vi vidner til intern uro mellem Nico Rosberg og Lewis Hamilton, en uro holdet har meldt ud, er fortid. Kinas Grand Prix viste dog tegn på, at stridsøksen langt fra er begravet.

Nico Rosberg og Lewis Hamilton . Copyright Mercedes AMG

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/4 2015 klokken 09:04

Under Kinas Formel 1 Grand Prix meldte Nico Rosberg på et tidspunkt ud, at Lewis Hamilton skulle sætte farten op, da han kørte for langsomt, og at turbulensen fra Hamiltons racer ødelagde tyskerens downforce.

Efter løbet fortsatte beskyldningerne, nu endnu værre.

Her meldte Rosberg ud, at Hamilton, med fuldt overlæg, havde sænket farten så meget, at 2. pladsen kunne komme i fare.

Ret hårde beskyldninger fra Rosberg mod Hamilton, der, hvis det var sandt, ville påføre holdet pointtab for egen vindings skyld, hvilket Toto Wolff og Co. ikke kan sidde overhørig.

Hamilton afviser selvfølgelig påstanden fra Rosberg og udtaler, at Rosberg aldrig var så tæt på ham, at han på nogen måde kunne have skadet hans løb, hvilket vi som TV seere kun kan give briten ret i, uden dog at vide, hvordan det var for Rosberg.

En ting er dog tydelig. Rosberg er under pres, og hvis ikke han snart tager placeringer fra Hamilton, vil han blive betragtet som 2. kører, hvilket han helt sikkert ikke vil være tilfreds med.

Spørgsmålet er så, om Rosberg vil blive i Formel 1 feltets bedste bil, som 2. kører, eller om han ikke kan leve med at være nummer 2 på holdet, for derfor at skifte hold i håb om, at andre vil kunne slå de på nuværende tidspunkt nærmest uovervindelige sølvpile.

Noget skal og vil ske.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Mercedes-motorer til alle Räikkönen er skrøbelig »