• Forside

Alonso flytter

Der er kommet rygter frem om, at Alonso måske genovervejer sit annonceret skifte til McLaren, efter det engelske hold I år, har haft mange problemer, med fart såvel som stabilitet. Men selv afviser Alonso alle rygter. Men flytte det skal han.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/7 2006 klokken 12:07

Fernando Alonso skulle angiveligt have købt sig et hus i Schweiz og vil således indenfor kort tid, angiveligt i Formel 1 piloternes sommerferie, rykke teltpælene op og rykke til byen vad Chateau d’Oex.

Ud over nogle meget smukke omgivelser, som Alonso næppe har tid til at se så meget på over sommeren, har Schweiz også en ret interessant skattepolitik.

I Schweiz tilbyder man, udlændinge der flytter til landet, at betale et fast beløb i skat, nu og i al fremtid. Helt uafhængigt af ens indkomst. Beløbet bliver man tilmed enige med skattevæsnet om, inden man flytter ind.

Beløbet er som regel, en afspejling af, hvor meget man har betalt for den ejendom man har købt og har som sådan intet at gøre med ens indtægt, hvilket nok ikke ligefrem gør det alt for uattraktivt for den unge spanier.

Michael Schumacher bor også i Schweiz, hvilket han har gjort siden 1996.

Af andre kendte navne, der enten bor eller på et tidspunkt har boet i Schweiz kan vi nævne; Alain Prost, Sir Jackie Stewart, Jean Alesi og Kimi Räikkönen. Også Charli Chaplin, Ernest Hemingway, Audrey Hepburn og Phil Colins, har på et tidspunkt boet i alpelandet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.