• Forside

Renault presset til at ændre strategi

Efter en relativ let sæson i 2005, hvor Renault kunne vinde løb ved at have en mere stabil bil end deres nærmeste konkurrent McLaren, er 2006 blevet langt hårdere efter at Ferrari har vist sig både hurtige og stabile.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/7 2006 klokken 13:07

Ifølge Pat Symonds fra Renault, er 2006 langt hårdere for alle parter, men også langt sjovere.

”Den strategi vi har set os fornøden til at skifte over til i år, er helt anderledes end den vi anvendte sidste år,” siger Symonds.

”Sidste år kørte vores nærmeste konkurrent på samme dæk som os, men var klart mere ustabile. Det betød at vi kunne anlægge en strategi, hvor vi tog det hele mere roligt og nærmest ventede på at, de andre fik problemer.”

”McLaren var klart stærkere end os sidste år, men manglede stabilitet,” tilføjede han. ”I år ser det helt anderledes ud.”

”Ferrari er utroligt stabile og tilmed også hurtige. At de så tilmed kører på et andet mærke dæk, gør det hele meget sværere,” fortsætter Symonds, der trods de hårdere betingelser i år syntes, at det er langt sjovere nu.

”Denne nye udfordring, betyder at vi bliver nødt til at udvikle os konstant og hele tiden holde fokus på vores performance.”

”Det er slut med at udvikle konservative løsninger,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER