HAAS med to forskellige biler

HAAS stiller til start til Weekendens Formel 1 Grand Prix i Las Vegas, med to forskellige biler, i et forsøg på at finde ud af hvorfor deres massivt opdaterede racer, ikke fungerer bedre.

Kevin Magnussens Haas i svøb . Copyright BMF1.dk

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/11 2023 klokken 12:11

Lidt som vi har set det hos Aston Martin, lader HAAS til at have problemer med at forstå, hvad det er der gør, at deres stærkt opdaterede racer, ikke fungerer bedre.

Derfor vælger de, nogenlunde, samme tilgang som Aston Martin for at løse mysteriet, da de vælger at sætte en af de tidligere versioner ind, når der skal køreres i weekenden.

Aston Martin havde succes med at bygge en hybrid, hvor de brugte flere af de gamle stumper, sammen med enkelte nye, og igen fandt vej frem til den forreste den af feltet.

HAAS var med fremme, i starten af sæsonen, men selvom det virker til at også de, har udviklet den gale vej, skal vi nok næppe gøre os de helt store forventninger til at se Kevin Magnussen og Co. slås med om podieplaceringer.

Men forhåbentlig vil denne øvelse lære dem at forstå deres nye bil bedre, til fordel for de kommende opgraderinger de vil komme med over vinteren.

Det er Nico Hülkenberg der står bag dette forsøg, dan han har haft en følelse af at han havde det bedre med den gamle racer, mens Kevin er gladere for den nye COTA version.

Således vil det også være Nico i den gamle og Kevin i den nye, i Las Vegas.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« GM vil lave F1-motorer Albon ekstrem optimistisk »