Albon ekstrem optimistisk

Williams og især Alex Albon, kan blive en af de helt store overraskelser, når der i weekenden skal køreres Formel 1 løb i Las Vegas, som følge af en kombination af optimalt layout af banen i forhold til Williams' styrker, samt de forventede meget lave temperaturer.

Williams FW45 med speciel Las Vegas livery . Copyright Williams F1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 15/11 2023 klokken 14:11

"Vi har meget gode muligheder for at komme med et meget stærkt resultat i Las Vegas," kom det fra Williams 1. kører Alex Albon i et interview op til weekendens Grand Prix.

"Vores bil er virkelig god når der er lange lige stræk, og de kolde temperaturer gør det bedre for os, i forhold til dækslitage," uddybede han.

Vi har tidligere set Albon blande sig med den normalt meget hurtigere biler, langt fremme på gridden, især på de baner hvor tophastighed har stor betydning, hvilket lader til at passe Williams raceren, bedre end andre.

"Vi er ikke i tvivl om, at det bliver en svær opgave at få bilen til at fungerer optimalt, men som jeg se det, har vi bedre forudsætninger end mange af vores normale konkurrenter," sluttede den optimistiske Albon.

Også HAAS tror mere på deres egne chancer i denne weekend, end hvad vi hører fra de normale tophold, især med den gamle version som Hülkenberg vil kører i, der normalt har problemer med at den overopheder dækkene, hvilket så er en fordel, når det er koldt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« HAAS med to forskellige biler Optakt til Las Vegas’ Grand Prix »