Hamilton og Russell fortsætter hos Mercedes

Lewis Hamiltons kontrakt med Mercedes har været til debat i længere tid, men nu er det officielt: Både Lewis Hamilton og George Russell fortsætter hos det tyske team til og med 2025.

Frankrigs Grand Prix 2022 . Copyright Mercedes AMG

Af: Jesper Emke Clausen (jc@bmf1.dk) d. 31/8 2023 klokken 15:08

Usikkerheden var ellers stor, og der har været masser af spekulationer om især Lewis Hamiltons fortsatte engagement hos Mercedes:

Ville han stoppe helt i Formel 1, ville han skifte til Ferrari eller noget helt andet?

Nu har Mercedes så meldt officielt ud, at både Lewis Hamilton og George Hamilton fortsætter til og med 2025 hos Mercedes.

Toto Wolff udtaler: “Det var en nem beslutning at fortsætte med vores nuværende kørere. Vi har det stærkeste kørerpar på banen, og begge kørere spiller en afgørende rolle i at drive teamet frem. Den styrke og stabilitet, som de bidrager med, vil være grundstenen for vores succes i fremtiden.”

Dermed lukkes Mercedes-bilerne også for andre kørere de næster 2 år, især Mick Schumacher, der måske havde håbet at kunne overtage sædet hos Mercedes efter Lewis Hamilton.

Australiens GP 2023 - Kvalifikationen. Max Verstappen på pole foran de to Mercedes-kørere, Lewis Hamilton og George RussellAustraliens GP 2023 - Kvalifikationen. Max Verstappen på pole foran de to Mercedes-kørere, Lewis Hamilton og George Russell
Copyright Red Bull Contentpool


Max Verstappen har angiveligt en kontrakt med Red Bull, der løber indtil 2028.

Fra 2026 kommer der i øvrigt nyt Formel 1-reglement med større ændringer, hvor især motorreglementet bliver ændret. Fra 2026 vil Audi også være at finde i Formel 1.

OM SKRIBENTEN

Jesper fra BMF1 Jesper er cand.mag. i Moderne Kultur fra Københavns Universitet med speciale i biler og bor til dagligt i Berlin.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Optakt til Italiens Grand Prix Formel 2 raceren til 2024 præsenteret »