Hulken: Kimi gav mig ikke plads

Nico Hülkenberg og Kimi Räikkönen havde en lille batalje mod slutningen af det mexicanske og tyskeren mener det skete, fordi finnen ikke gav ham plads.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Kim Kristensen (kk@bmf1.dk) d. 2/11 2016 klokken 11:11

Der skete mange mindre heldige ting under årets mexicanske grand prix, så meget at man helt glemmer nogen af dem. Der var naturligvis Hamiltons tur som græsslåmaskine og alt balleden mellem Sebastian Vettel og de to Red Bull-kørere. De episoder har man hørt så meget til siden, at dem glemmer man ikke lige med det samme. Der skete dog også andre ting og der var specielt en episode mellem Nico Hülkenberg og Kimi Räikkönen som måske er kommet til at ryge i den berygtede glemmebog, eller der var den ind til nu i hvert fald.

Nico og Nico med efternavnene Hülkenberg og Rosberg.
Copyright Sahara Force India


Den tyske Le Mans vinder fra 2015 er nu ude at sige, at han faktisk ikke rigtig ved, hvor Kimi Räikkönen ville have ham til at køre hen.

"Det kunne have været blevet en stor ulykke, hvor vi var kørt ind i hinanden og der var kommet stor skade på begge vores biler, så vi ikke kunne fortsætte. Jeg var på grænsen og jeg lå og forsvarede mig på nogle meget brugte dæk. Så kommer han med fart på og drejer ind foran mig så vildt at jeg tænker, dude hvor vil du have jeg skal køre hen? Jeg kan jo ikke bare forsvinde ud i den blå luft. Så jeg mener han både kunne og skulle have givet mig mere plads," lyder det fra den kommende Renault-kører.

Kimi Räikkönen.
Copyright Ferrari Media


Episoden skete på fjerde sidste omgang, hvor Kimi Räikkönen angreb Nico Hülkenberg som længe havde lagt og forsvaret sig i en meget langsom Force India-racer. Hændelsen sluttede med at Kimi Räikkönen erobrede en placering, mens den tyske Force India-kører måtte dreje en tur rundt om sig selv, for at undgå at der skete mere kontakt mellem de to kørere end højst nødvendigt.
Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Holdningen til afkørselsarealer skal ændres Kvyat håber ikke på en gentagelse af denne sæson »