Hvem hyrer Force India?

Der har været mange spekulationer om, hvem Force India vil sætte i det ledige sæde efter Hülkenbergs farvel. Den der er mest hot er Esteban Ocon, men også Pascal Wehrlein, Felipe Nasr og Jolyon Palmer er nævnt som kandidater.

Nico Hülkenberg. . Copyright Sahara Force India

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/11 2016 klokken 12:11

Med to løb tilbage i 2016 sæsonen, er der tiltagende rift om de tilbageværende Formel 1 sæder, der endnu ikke har fået et navn på.

Det mest eftertragtede sæde af dem der er tilbage, må være Force India sædet, der blev ledigt efter at Nico Hülkenberg valgte at skifte til Renault efter denne sæson.

Kevin Magnussen, der endnu ikke har et bekræftet sæde, er angiveligt ikke en af kandidaterne til dette sæde, men det er en af hans store udfordre til Renault sædet, franskmanden Esteban Ocon.

Ocon, der i dag kører for Manor Racing som en del af en aftale med Mercedes, hvor han er tilknyttet til som Junior kører, har længe været Renaults højeste ønske, til trods for at han absolut intet har vist i den tid han har kørt Formel 1, men simpelthen på grund af sin nationalitet.

Ocon lader ikke til at have meget at skulle sige selv, men noget tyder på, at Mercedes ikke ønsker at lade ham kører for Renault, men at de vil have ham over i en af de bedre Mercedes powered biler hos Force India.

Men også Ocons nuværende holdkammerart, Pascal Wehrlein, er på tale til det ledige sæde hos Force India. Dog virker det som om, at tyskeren ikke selv tror på det og har for kort tid siden meldt ud, at han vil være glad for at tage endnu en sæson med Manor.

Nuværende Sauber kører, Felipe Nasr,har der også været talt om til sædet, men i takt med at Ocon linket bliver stærkere, bliver Nasr linket markant svagere.

Sidste mand der tales om som kandidat til Force India sædet, er Kevin Magnussens holdkammerart Jolyon Palmer, der ikke ses som kandidat til det sidste Renault sæde.

Hvis det lykkes for Renault at få vristet Ocon fri af Mercedes, kan det meget vel give Palmer sædet hos Force India, ellers ligner Palmer en færdig mand i Formel 1.

Bliver det Ocon der rykker over til Force India, som der er meget der tyder på, efterlader det et ledigt sæde hos Manor. Et sæde der helt sikkert er til salg, men som kun vil være interessant for Kevin, hvis intet andet falder hans vej.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« 2017 bilerne kan være nemmere at køre Sådan bliver Rosberg verdensmester i Brasilien »