Imola-problemer

Problemer med et større renoveringsprojekt omkring hele Formel 1 garagen, på den legendariske Imola bane i Italien, kan ende med at løbet må aflyses. FIA vil dog ikke tage skridtet endnu, men har sat banen under skærpede tilsyn.

Imola . Copyright GP2 Media Series

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 13/4 2023 klokken 13:04

Italien har haft et kæmpe bygge boom, efter den tidligere regering tilbød gratis hjælp til at opgradere boliger i udvalgte områders klimaskærm.

Selvom den nye regering har sat en stopper for dette vilde projekt, er der fortsat gang i mange projekter der venter på byggematerialer eller bare ikke er lavet færdige endnu.

Det har også ramt Imola, der gennem længere tid, har kæmpet med de firmaer de har hyret ind til at hjælpe med renoveringen af det gamle garageanlæg på banen.

Noget tyder på, at de er langt fra færdige og at der nu er begyndt at opstå tvivl, om det overhovedet er muligt for dem at blive færdige, inden Formel 1 holdene skal begynde at rykke deres udstyr ind, midt i maj måned.

FIA vil ikke melde nogle ændringer, eller mulige ændringer, ud endnu, men har valgt at fører et tæt eftersyn med udviklingen på banen, for på den måde at kunne aflyse løbet, skulle det blive nødvendigt.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Ricciardo var for flink Red Bulls tophastigheder giver Ferrari hovedbrud »