Ricciardo var for flink

Den fyrede McLaren Formel 1 kører og nuværende Red Bull reserve, Daniel Ricciardo, indrømmer at hans største fejl hos McLaren var, at han var for flink og at han troede for meget på holdets muligheder, uden at han selv satte sig nok ind i det.

Chase Carey under Australiens Grand Prix 2017 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/4 2023 klokken 10:04

"Husk altid at gå kritisk ind i jobforhandlinger," kommer det som et godt råd, ikke mindst til sig selv, fra Daniel Ricciardo, der i et interview med australske Speedcafe, indrømmer at han var for flink og naiv, inden han indgik en aftale med McLaren.

"Man skal altid tage det positive med sig, selvom situationen kan virke meget negativ," kom det fra Ricciardo.

"Jeg har altid overbevist mig selv om, at jeg var den bedste og at jeg sagtens kunne håndterer alle de situationer jeg blev sat i, som Formel 1 kører."

"Hos McLaren blev alt det udfordret og jeg blev opmærksom på, at jeg måske ikke var den perfekte kører, hvilket var meget svært for mig at erkende," tilføjede han.

"Men efter jeg er kommet ud på den anden side, er det vigtigt for mig at se på hvad der kunne være gjort anderledes og hvor primært jeg selv, fejlede."

For Ricciardo har det været en meget vigtig lærestreg, at opleve at tingene ikke bare flasker sig og at man ikke bare får alt serveret på et sølvfad, hvorfor man selv skal kæmpe for at få sine ønsker igennem.

"Jeg skulle nok have stillet flere spørgsmål, allerede inden jeg skrev under, og samtidig have været mere krævende, mens jeg var der," kom det mere uddybende fra australieren.

"Jeg fortryder intet, men jeg har lært en lektie."

Daniel Ricciardo er tilbage i folden hos Red Bull, hvor det hele startede, blot som reservekører, men understreger, at han ikke er interesseret i at komme tilbage til Formel 1 for enhver pris.

"Skal jeg tilbage til Formel 1, skal det være for et tophold, ellers giver det ingen mening for mig," sluttede Ricciardo.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Statistikken mod Verstappen Imola-problemer »