Italiens GP: Vejrudsigten

Hvem der bare var i Italien i den kommende weekend. Ud over fantastisk stemning på lægterne, venter der også tilskuerne og Formel 1 feltet, en weekend med en fantastisk sensommer fornemmelse.

Fly by på Monza. . Copyright Ferrari Media

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 8/9 2021 klokken 09:09

Er der en bane, der er blevet besøgt ofte af BMF1, så er det den legendariske højfartsbane i Monza Park. Det løb som vi alle, anbefaler som det bedste at besøge.

I år er vi, grundet de mange Covid-19 restriktioner, desværre ikke afsted, selvom vi er opmærksomme på, at der er flere af de danske Formel 1 rejseselskaber, der har lavet en tur til "The temple of speed".

Uanset om du er så heldig at være på banen, eller skal overvære løbet på TV, kan vi se ind i en smuk weekend, med sommerlige temperaturer og meget lille chance for regn.

Fredag Der forventes ingen chance for regn, til trods for at der vil være lidt skyer over banen. Temperaturene er i den høje ende, varslet til omkring 28 grader. Let til svag vind.

Lørdag Vinden vil tiltage lidt lørdag, hvilket nok vil glæde tilskuerne, da det bliver rigtigt varmt den dag, med op til 31 grader. Igen med få skyer og meget lille chance for regn.
Så optimale forhold til sprintløbet.

Søndag Dagen for hovedløbet, hvor Lewis Hamilton og Mercedes vil gøre alt hvad de kan, for at slå tilbage i kampen om verdensmesterskabet.
Ingen skyer, svag vind og 32 grader i luften. Det bliver en varm dag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Hollands GP: Vejrudsigten