Red Bull bekræfter Ricciardo

Daniel Ricciardo er, efter en tur forbi Renault og McLaren, tilbage hos Red Bull, dog i første omgang som test og reservekører. Red Bull vil dog gøre meget for at få australieren tilbage på rette spor, med henblik på at give ham glæden tilbage for Formel 1.

Abu Dhabis Grand Prix 2018 . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 18/4 2023 klokken 12:04

Da Daniel Ricciardo valgte at forlade Red Bull, kom det som en stor overraskelse for de fleste, men australieren mente at han havde behov for at komme væk fra holdet, der allerede den gang var begyndt at have megen stor fokus på Max Verstappen.

Tiden hos Renault var ikke så ringe, men da det begyndte at gå rigtig godt, blev Ricciardo fristet til endnu et skifte, denne gang til McLaren.

Og det var hos McLaren det for alvor gik galt for den, ellers altid glade Daniel Ricciardo.

Han fandt sig aldrig til rette på holdet og bilen ville ikke som han ville.

Det endte med at McLaren fyrede Ricciardo, for at erstatte ham med landsmanden Oscar Piastri, der ellers skulle have kørt for Alpine.

Ricciardo takkede herefter nej til sædet ved siden af Kevin Magnussen, hos HAAS, for at takke ja til rollen som test og reserve-kører for Red Bull.

Nu melder Red Bull chef, Christian Horner så ud, at han vil give Ricciardo muligheden for at teste den nye, og yderst suveræne, Red Bull racer, med et håb om at han igen finder lykken ved at kører i Formel 1.

"Først og fremmest er vi glade for at have ham tilbage på holdet," udtalte Horner til F1.

"Han er en yderst behagelig fyr og alle på holdet, holder meget af ham."

"Han deltager i alle brifinger og hjælper godt til i simulatoren og med at se på data, der gør kørerne endnu hurtigere."

"Vi ser, at han er ved at finde sin "mojo" tilbage og at smilet igen er stort, når han kommer ind på holdet," tilføjede Horner.

"Forhåbentlig genfinder han sin kærlighed til sporten, og vi vil helt sikkert give ham muligheden for at teste Red Bull raceren, senere på året," sluttede Christian Horner, som mange forventer har en plan om at få Ricciardo tilbage på holdet, som erstatning for Perez.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Vi tager intet for givet FIA afviser Ferraris protest »