Vi tager intet for givet

Red Bull er kommet flyvende fra start i denne sæson, med 3 sejre ud at 3 mulige. Men det får ikke Christian Horner til at sige, at de forventer at løbe med endnu en titel endnu. Tværtimod forventer de at Ferrari og Mercedes kommer til at presse dem voldsomt.

Verstappen og Horner . Copyright Red Bull Contentpool

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 17/4 2023 klokken 09:04

Red Bull har taget en komfortabel føring i konstruktørmesterskabet og Max Verstappen, det samme i det individuelle mesterskab, efter at holdet har sikret sig sejre i årets første 3 løb, hvor Verstappen har vundet de to og sluttet som nummer 2 i det han ikke vandt.

Men til trods for den suveræne start, vil holdchef Christian Horner, ikke tage favoritrollen til sig endnu, men melder klart ud, at de forventer at blive en del mere presset hen over sæsonen, primært af Ferrari og Mercedes, selvom det lige nu er Aston Martin der er deres tætteste forfølger.

"Vi kan på ingen måde læne os tilbage og sige, at det var det," kom det fra Horner i et interview med Sky.

"Vi ved at Ferrari og Mercedes arbejder hårdt på at komme med store opgraderinger, mens vi selv ikke har helt samme muligheder," kom det fra ham, med henvisning til den straf holdet fik for at overskride budgetloftet i 2021.

"Når vi kommer til Europa, vil styrkeforholdet formegentligt se markant anderledes ud, hvilket betyder at vi med vores midler, må være ekstra skarpe for at holde os i front," sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER

Bemærk! Diskussionen er tiltænkt indholdet af artiklen og ikke om man bryder sig om emnet eller formen.
Har man kommentar til dette kan man skrive en mail til forfatteren.


« Kvyat afslører: Afviste Ferrari-kontrakt i 2016 Red Bull bekræfter Ricciardo »